Musical Messiah in Nieuw Vennep

Protestantse Gemeente de Rank Nieuw-Vennep

Nancy Zwaal Fotografie (5 van 5) (2)

De nieuwe musical van Tore W. Aas, bekend van het Oslo Gospel Choir, wordt in een concerttour door heel Nederland uitgevoerd. Het levensverhaal van Jezus Christus, vertolkt in een selectie van 21 schitterende gospelsongs, wordt uitgevoerd door interkerkelijk Gospelkoor El Shaddai onder leiding van Leon van Veen. Een van Zijn discipelen, Johannes, vertelt van dichtbij wat hij allemaal heeft gezien en meegemaakt. Werkelijk een inspirerende gospelmusical met hedendaagse gospelsongs brengt je dichterbij de gebeurtenissen van 2000 jaar geleden en doet je beseffen wat Jezus ook in jouw leven kan betekenen.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 12,50 te koop via

De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Aanvang
Protestantse Gemeente de Rank Nieuw-Vennep
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.