Oden van Salomo en Zandtovenaar in Zwijndrecht

Zwijndrecht

Oden van Salomo Logo

Een prachtig concert, met het aansprekende thema 'Het teken van het kruis'

De Oden van Salomo en de Zandtovenaar: Het teken van het kruis. Voorjaarstour 2020
De Oden van Salomo, een eeuw na Jezus tijd op aarde gezongen door Syrische christenen, staan vol beeldende taal. Beelden die gebruikt worden om de liefde en grootheid van de Messias en de Vader proberen te begrijpen. Tijdens deze paastour spelen we meer in op deze prachtige beelden met niemand minder dan Zandtovenaar Gert van de Vijver! Hij kan als geen ander beelden tot leven laten komen en ze laten spreken. We zoomen in op het kruis dat de weg heeft geopend voor de mensen naar het paradijs. In verschillende beelden komt dit terug tijdens het concert; uitbundig maar ook verstillend. Vol energie maar ook in de rust. Een avond waarin het publiek meegenomen wordt naar het hart van de Oden: het teken van het kruis.
Het is een avondvullend programma van circa 1,5 uur. Er is een pauze van 20 minuten waar tegen betaling koffie en thee geschonken wordt.

Aanvang
Zwijndrecht
Route met google maps
← Meer informatie

Uitverkocht

Er zijn helaas geen tickets beschikbaar voor dit evenement.