Marcel & Lydia Zimmer - Feest van Hoop - Online Pinksterconcert

Marcel & Lydia 1a (1)

Marcel & Lydia Zimmer - Feest van Hoop - Gratis Online Pinksterconcert

Met Pinksteren vieren we dat er Hoop is, omdat Gods Geest bij ons is. Kinderen leven die Hoop voor. We komen in actie met en voor deze kinderen.

Dit interactieve concert zal een feestelijk karakter hebben met bekende en nieuwe liedjes over hoop, troost en blijdschap die God ons geeft door de Heilige Geest. Ook zal Rainbow de duif erbij zijn. Vier dit feest met ons mee in dit familieconcert voor jong en oud. Bestel hier uw online ticket voor dit gratis concert.

We hopen dat je kijkt en gezellig met ons mee gaat doen! Tot dan, met een vriendelijke roekoe roekoe groet van Rainbow en van ons, Marcel & Lydia

Let op: wij versturen de link op 5 mei omstreeks 9:00 uur naar uw emailadres. Zo gauw u de link hebt binnen gekregen kunt u kijken. Het ticket is beperkt geldig. Bij aanmeldingen die na dit tijdstip binnenkomen vindt u de link op de ticket.

Aanvang
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.