Promising Voices paaszang (avondconcert)

Dorpskerk Bodegraven (avondconcert)

SAM_5402

Op zaterdag 6 april voert interkerkelijk koor Promising Voices ‘Christus mijn Verlosser leeft!’ uit in de sfeervolle Dorpskerk van Bodegraven. Er zijn er twee uitvoeringen, om 16.30 en om 20.00 uur. Het koor onder leiding van Leon van Veen wordt vergezeld door diverse muzikanten, een verteller, solist Robert de Bruin en het kinderkoor Joyful Gospel Kidz.

De schrijvers Leon van Veen en Erwin de Vos geven aan: ” We hopen dat we met deze musical iets mogen bijdragen aan de viering van Pasen. We hebben geprobeerd zo dicht mogelijk bij de Bijbelteksten te blijven maar hopen dat we door de samenkomst van tekst en muziek nog meer mogen toevoegen aan de prachtige boodschap die Pasen ons brengt: Christus mijn Verlosser leeft!”
Speciaal voor deze uitvoering zijn er een aantal liederen aan het programma toegevoegd.

Reserveer je kaarten à € 7,50 via de website van Zingenindekerk.

Meer info over koor en Paaszang: www.promisingvoices.nl

Aanvang
Dorpskerk Bodegraven (avondconcert)
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.