Ralph van Manen Drogeham

De Sānnen

Persfoto Ralph

Zingen in de Kerk biedt in samenwerking met Ralph van Manen deze themadiensten aan voor zon- en feestdagen bij plaatselijke gemeenten. Ralph werd in 1999 bekend met het nummer 'Testify to Love' in binnen- en buitenland. Ook zijn album "Touched by an Angel" bereikte de platina-status. De laatste jaren is Ralph vooral actief als organisator van vocal- en songwring camps in Las Negras (Spanje). Ook is hij actief betrokken als schrijver en arrangeur voor het eurovisie songvestival. In overleg met de gemeente geeft Ralph samen met een predikant invulling aan de themadienst.

Toegang tot de themadienst is gratis

Aanvang
De Sānnen
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening geļncasseerd.