Rode draad van Gods liefde in Amsterdam

Hoop voor Noord - Amsterdam

DSC_9813

Een voorstelling met verschillende Bijbelverhalen, accordeon en pianomuziek, proeven en goocheltrucs.

Samen met de kinderen gaat Willemijn op zoek naar schatten in de Bijbel, door de rode draad van Gods liefde te volgen. Deze begint op de eerste bladzijde van de Bijbel, bij het scheppingsverhaal en gaat de hele Bijbel door. Door het volgen van de rode draad ontdekken ze wie God is, welke grote dingen Hij heeft gedaan en wie Hij voor hen wil zijn. Verhalen, muziek, prachtige illustraties en proeven/goocheltrucs zijn de belangrijke pijlers in de voorstelling.

Duur voorstelling: 60 minuten

Willemijn geeft jaarlijks meer dan honderdvijftig voorstellingen.

Reacties op eerdere voorstellingen: Wat een goede Bijbelse boodschap. ••• Heerlijk die muziek op accordeon en piano. ••• De interactie tijdens de voorstelling is geweldig. ••• Voorstelling boeit van begin tot eind.

Aanvang
Hoop voor Noord - Amsterdam
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.