Talitha in Dedemsvaart

PKN - van Dedemkerk - Dedemsvaart

talithanawijn_mk_1

Kruip eens in de huid van een bijbels personage. Wie weet komt je hart tot rust of gaat het sneller kloppen!

In deze voorstelling neemt Talitha je in lied, verhaal, interactie en samenzang mee in de wereld van bijvoorbeeld de vrouw die huilde over Jezus’ voeten en ze met haar haar droogde: de wereld van Zacheus, de kleine man met een groot verlangen..

Het concert duurt 1.45 uur en heeft een pauze van 30 minuten. Talitha neemt een meezingende rasmuzikant(e) mee en kan het geluid in eigen beheer regelen.

Inloop: 19.30, start 20.00 uur, einde concert 21.45 uur.

In aangepaste vorm past dit programma ook prachtig in de dienst.

Aanvang
PKN - van Dedemkerk - Dedemsvaart
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.