The Psalm Project in Enschede

Ontmoetingskerk Enschede

rlouw Fotografie-6991

De concerten van The Psalm Project zijn inmiddels een begrip in Nederland. Met een eigentijdse vertaling van de psalmen worden de bezoekers getrakteerd op sfeervol en verrassend concert. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige liederen die de band ten gehore zal brengen. Het geheel wordt afgewisseld met verhalen, luisterliederen en momenten om mee te zingen. Het concert duurt 75 tot 90minuten zonder pauze.

Aanvang
Ontmoetingskerk Enschede
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.