The Psalm Project in Koudekerke

Koudekerke (uitgesteld)

rlouw Fotografie-6991

Eigentijdse vertaling van de Psalmen

De concerten van The Psalm Project zijn inmiddels een begrip in Nederland.

Met een eigentijdse vertaling van de psalmen worden de bezoekers getrakteerd op een sfeervol en verrassend concert. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige liederen die de band ten gehore zal brengen. Het geheel wordt afgewisseld met verhalen, luisterliederen en momenten om mee te zingen. Het concert duurt 90 minuten en heeft geen pauze.
Ook voor kinderen dient u tickets te reserveren i.v.m. het aantal zitplaatsen.

Wees welkom om met ons te zingen, te luisteren, te bezinnen, stil te zijn, en te vieren tijdens de Psalm Pasen Tour.

Wij zien uit naar uw komst!

Aanvang
Koudekerke (uitgesteld)
Route met google maps
Volwassenen
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.