The Psalm Project in Nieuwkoop

Gereformeerde Kerk PKN Nieuwkoop

ThePsalmProject_20150425_027-1

The Psalm Project steekt oude psalmen in een modern jasje en componeert daarnaast eigen hedendaagse composities waarbij de Psalmen centraal staan. De liederen van de kerk, wereldwijd, door alle tijden heen.

The Psalm Project bestaat uit: Suzanne van der Velde, Ariën Vink, Miranda de Vlieger, Arend Jansen, Jay-P Beijersbergen, Luca Genta, Magdalena Karas, Wilkin de Vlieger en Eelco Vos.

Aanvang
Gereformeerde Kerk PKN Nieuwkoop
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.