Volkskerstzang Promising Voices (middagconcert)

Dorpskerk (aanvang: 16.30)

IMG_8753-ConvertImage

Al 24 jaar een prachtig Kerstconcert!

Dit jaar organiseert Interkerkelijk koor Promising Voices voor de vierentwintigste keer de Volkskerstzang in de Dorpskerk te Bodegraven.

De zang wordt begeleid door vele muzikanten, onder leiding van dirigent Leon van Veen.

Het thema is: The first Noel.

Het repertoire is gevarieerd en veelzijdig, van klassiek tot uptempo, daarnaast is er ook traditionele samenzang.

Hartelijk welkom op 21 december. Het wordt zeer zeker de moeite waard!

Meer info over koor en Kerstzang: www.promisingvoices.nl

Foto's: Rebonieuws

Aanvang
Dorpskerk (aanvang: 16.30)
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.