Vraag nu een gratis concert van uw favoriete artiest aan!

Doe mee met The Passion 40daagse: laagdrempelige Passionwake en intieme concerten om Pasen te beleven

In aanloop naar The Passion op Witte Donderdag organiseert de Protestantse Kerk samen met lokale kerken, The Passion 40daagse. Dit zijn aansprekende en laagdrempelige events rond het thema #ikbenervoorjou. Zo’n event bestaat uit een toegankelijke Passionwake en een intiem, kleinschalig concert. We organiseren deze events door het hele land.

Wilt u meer informatie over de Passionwake? Hier vindt u alle informatie over hoe u deze organiseert en hoe wij u daarbij helpen.

Hieronder ziet u welke artiesten meedoen aan The Passion 40daagse en heel graag in uw kerk of gemeente komen optreden. Vraag direct een concert aan!