Eline Bakker

Aanbiddingsleider en liedjesschrijver
Intieme en sfeervolle aanbiddingsavonden! Mooie liederen afgewisseld met persoonlijke verhalen

ticketAanvragen

Ik ben aanbiddingsleidster en schrijf liederen zoals bijvoorbeeld 'Geen Afstand' en 'Jezus Overwinnaar' Mijn concerten beloven intieme en sfeervolle aanbiddingsavonden te worden. Aan de piano breng ik mooie liederen afgewisseld met persoonlijke verhalen.

Dit alles rondom het thema van De Passion dit jaar: #Ikbenervoorjou. Gods liefde is er altijd voor ons, waardoor wij tegen elkaar kunnen zeggen: ik ben er voor jou!

Samen met jou wil ik het uitzingen naar God, dus vul het aanmeldformulier in en nodig mij uit in jouw kerk!

Het event (concert en passionwake) is gratis maar er zijn wel een aantal voorwaarden. Deze kun je bekijken op www.zingenindekerk.nl/voorwaarden