Wouter Harbers

-

Pianist Wouter Harbers samen met violist Robert Cekov en sopraan Loes van Schothorst
Prachtig muzikaal concert

ticketAanvragen

Mijn naam is Wouter Harbers, ik ben pianist. Samen met violist Robert Cekov en sopraan Loes van Schothorst heb ik een pakkend programma samengesteld voor deze veertigdagentijd.

Rondom het thema #Ikbenervoorjou brengen we muziek uit drie eeuwen passie en lijden dichtbij. Van het beroemde Erbarme Dich tot het ontroerende Schindlers List, afgewisseld met pianomuziek uit Taizé. Persoonlijke verhalen, gedichten en citaten versterken de boodschap.

Als Jezus er voor ons is, is Hij er voor iedereen - dat willen we delen... #Ikbenervoorjou

Vul het aanmeldformulier in en boek ons voor een ontroerend en afwisselend concert in jouw kerk!

Het event (concert en passionwake) is gratis maar er zijn wel een aantal voorwaarden. Deze kun je bekijken op www.zingenindekerk.nl/voorwaarden