Vraag uw eigen event aan

Welkom bij Zingen in de Kerk!

Met Zingen in de Kerk organiseren we activiteiten voor jong en oud. Kerken kunnen een concert of activiteit aanvragen om in de eigen kerk te organiseren of deels laten sponsoren. Hieraan zijn voor de betreffende kerk geen kosten verbonden. Uiteraard wel een aantal voorwaarden, want we organiseren deze projecten om fondsen te werven voor het goede doel. Meer informatie over deze projecten vindt u op de website van Kerk in Actie, Jop en Missionair Werk.

Onderstaand kunt u per artiest/groep de samenwerkingsmogelijkheden bekijken en vindt u een aanvraagformulier. Wilt u liever eerst even contact, dat kan natuurlijk ook! Mailt u dan naar info@zingenindekerk.nl voor het plannen van een bel-afspraak.

Download samenwerkingsmogelijkheden Zingen in de Kerk

Algemeen telefoonnummer: 030 - 880 1456