El Shaddai - Messiah de Musical bij u in uw kerk?

2019/2020

ticketAanvragen

De nieuwe musical van Tore W. Aas, bekend van het Oslo Gospel Choir, wordt in een concerttour door heel Nederland uitgevoerd. Het levensverhaal van Jezus Christus, vertolkt in een selectie van 21 schitterende gospelsongs, wordt uitgevoerd door interkerkelijk Gospelkoor El Shaddai onder leiding van Leon van Veen. Een van Zijn discipelen, Johannes, vertelt van dichtbij wat hij allemaal heeft gezien en meegemaakt. Werkelijk een inspirerende gospelmusical met hedendaagse gospelsongs brengt je dichterbij de gebeurtenissen van 2000 jaar geleden en doet je beseffen wat Jezus ook in jouw leven kan betekenen.

Het concert bestaat uit twee delen, met een pauze van ca. 20 minuten. De musical wordt na de pauze uitgevoerd en duurt ca. anderhalf uur. Het voorprogramma van ca. 35 minuten (voor de pauze) wordt door uw kerk ingevuld met een geschikt muziekprogramma (bijvoorbeeld met een koor of gospelartiest of -band).