Familieconcert in het weekend van Pinksteren met Gerald en Nelinda Troost in uw kerk?

Pinksteren 2019

ticketAanvragen

Het concert is een intiem en sfeervol concert voor de hele familie. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige, persoonlijke liederen die Gerald, Nelinda en aanvullende musici ten gehore zullen brengen. Een sfeervolle avond, waarbij Gerald en Nelinda je meenemen op weg naar Pinksteren. Kortom: Een intiem en sfeervol concert met een duidelijke boodschap. Het concert duurt ongeveer 120 minuten incl. pauze.

Vooraf wijzen wij u op belangrijke randvoorwaarden die van toepassing zijn om eventuele onduidelijkheden in een latere fase te voorkomen.