Organiseer gratis het concert 'Alles Nieuw' van Gerald Troost in uw kerk!

November en december 2019

Gerald Troost
Gerald Troost, zoals we hem nog niet eerder gehoord hebben

ticketAanvragen

In de bekende muziekstad Nashville (USA) heeft Gerald een reeks nieuwe nummers opgenomen. Samen met Amerikaanse topmuzikanten is gewerkt aan een nieuwe sound. Inhoudelijk heeft Gerald zich laten inspireren door de vragen en reacties die hij mocht ontvangen van luisteraars. Opvallende liedjes zijn het vrolijke en energieke ‘Machtig strijder’ en het aanmoedigende lied ‘Ook dit gaat weer voorbij’. In het gevoelige lied ‘Bent U mij vergeten’ lijkt ook Psalm 13 door te klinken.

Vul vandaag nog het aanvraagformulier in en organiseer gratis het concert 'Alles nieuw' met Gerald Troost in uw kerk!