CD tour 'Alles Nieuw' met Gerald Troost

November en december 2019

ticketAanvragen

In de bekende muziekstad Nashville (USA) heeft Gerald een reeks nieuwe nummers opgenomen. Samen met Amerikaanse topmuzikanten is gewerkt aan een nieuwe sound. Inhoudelijk heeft Gerald zich laten inspireren door de vragen en reacties die hij mocht ontvangen van luisteraars. Opvallende liedjes zijn het vrolijke en energieke ‘Machtig strijder’ en het aanmoedigende lied ‘Ook dit gaat weer voorbij’. In het gevoelige lied ‘Bent U mij vergeten’ lijkt ook Psalm 13 door te klinken.

In de maanden oktober t/m februari is Gerald beschikbaar om zijn nieuwe werk in jouw kerk te presenteren.