Een concert van de 'Oden van Salomo' met de Zandprinses in uw kerk?

Najaar 2020

ticketAanvragen

trans.gif

De Oden van Salomo en de Zandprinses: Het teken van het kruis. Najaarstour 2020
De Oden van Salomo, een eeuw na Jezus tijd op aarde gezongen door Syrische christenen, staan bomvol beeldende taal. Beelden die gebruikt worden om de liefde en grootheid van de Messias en de Vader te begrijpen. Tijdens deze najaarstour spelen we meer in op deze prachtige beelden met niemand minder dan de Zandprinses Rosa van de Vijver! Zij kan als geen ander beelden tot leven laten komen en ze laten spreken. We zoomen in op het kruis die de weg heeft geopend voor de mensen naar het paradijs. In verschillende beelden komt dit terug tijdens het concert; uitbundig maar ook verstillend. Vol energie maar ook in de rust. Een avond waarin het publiek meegenomen wordt naar het hart van de Oden: het teken van het kruis.
Het is een avondvullend programma van circa 1,5 uur. Verder zal er een pauze van 20 minuten zijn waar tegen betaling koffie en thee geschonken wordt.

Vraag nu een concert aan voor 4 december (met Rosa) of 12 december (zonder Rosa) en stuur het aanvraagformulier door naar info@zingenindekerk.nl

trans.gif