El Shaddai - Messiah de Musical bij u in uw kerk?

2019/2020

ticketAanvragen

De nieuwe musical van Tore W. Aas, bekend van het Oslo Gospel Choir, wordt in een concerttour door heel Nederland uitgevoerd. Het levensverhaal van Jezus Christus, vertolkt in een selectie van 21 schitterende gospelsongs, wordt uitgevoerd door interkerkelijk Gospelkoor El Shaddai onder leiding van Leon van Veen. Een van Zijn discipelen, Johannes, vertelt van dichtbij wat hij allemaal heeft gezien en meegemaakt. Werkelijk een inspirerende gospelmusical met hedendaagse gospelsongs brengt je dichterbij de gebeurtenissen van 2000 jaar geleden en doet je beseffen wat Jezus ook in jouw leven kan betekenen.

Messiah de Musical is een avondvullend programma. Na ca. een uur is er een pauze van ongeveer 20 minuten. Tegen betaling kan in de pauze koffie en thee verkregen worden. De totale doorlooptijd van de avond is ca. 2,5 uur.