Gerald Troost - Morgen is het Kerstfeest

December 2020

ticketAanvragen

Op 11, 18 en 24 december gaan we met Gerald Troost en band een prachtige kersttournee organiseren. Het wordt een sfeervol kerstprogramma met de mooiste kerstliedjes van Gerald Troost begeleid door uitstekende musici. Tijdens het programma zal Gerald zijn cd ‘Morgen is het kerstfeest' presenteren. Natuurlijk is er ook volop de gelegenheid voor het publiek om mee te zingen!

Het belooft een onvergetelijke avond te worden, waarin de hoopvolle kerstboodschap opnieuw ons hart zal gaan raken!

Wilt u Gerald Troost met kerst in uw kerk of gemeente, ga dan naar het aanvraagformulier.