Talitha Nawijn met concert ' Onder mijn huid' gratis in uw kerk?

Talitha Nawijn
Kruip eens in de huid van een bijbels personage. Wie weet komt je hart tot rust of gaat het sneller kloppen!

ticketAanvragen

In dit kleinkunstprogamma stapt Talitha in de schoenen van mensen uit de tijd van Jezus en neemt je al zingend en vertellend mee in hun leven. Wat zijn zijn hun dromen, hun strijd, hun pijn, hun overwinning en hun, soms bijzondere, karaktertrekken? Het duurt even voordat je doorhebt in wiens schoenen Talitha staat. De verhalen zijn soms ontroerend, soms rauw, soms bevrijdend, maar altijd eerlijk en herkenbaar.
Het concert duurt 1.45 uur en heeft een pauze van 30 minuten. Talitha neemt een meezingende rasmuzikant(e) mee en kan het geluid in eigen beheer regelen.

Organiseer nu gratis een concert van Talitha Nawijn in uw kerk!