The Psalm Project in uw kerk?

ticketAanvragen

Concerten met The Psalm Project

Met het aanvraagformulier (onder de knop "aanvragen") geven wij u hierover meer informatie. Wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet. Deze kunt u mailen naar info@zingenindekerk.nl.

The Psalm Project steekt oude psalmen in een modern jasje en componeert daarnaast eigen hedendaagse composities waarbij de Psalmen centraal staan. De liederen van de kerk, wereldwijd, door alle tijden heen.

The Psalm Project bestaat uit: Suzanne van der Velde, Ariën Vink, Miranda de Vlieger, Arend Jansen, Jay-P Beijersbergen, Luca Genta, Magdalena Karas, Wilkin de Vlieger en Eelco Vos.