Jongerenevent: Rust in de chaos met Elmar Hofstee

ticketAanvragen

Rust in de chaos is een jeugdvoorstelling die gericht is op de beleving van jongeren

We leven in een maatschappij wat continu een beroep ons doet.

Bij jongeren is dat niet anders en misschien nog wel meer.

Of het nu gaat om school, werk, sport, vrienden, muziek of social media er komt veel op hen af.

Veel dingen trekken de aandacht! Hoe kunnen we er voor zorgen dat ons persoonlijk leven met God niet ondergesneeuwd wordt door alle impulsen van buitenaf. Hij hoort op nummer één te staan!

De voorstelling duurt 45 minuten en is zeer geschikt voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Toe te passen in diensten of verenigingen.