Kerstconcert voor de hele familie met Marcel Zimmer en Amazing Kids & Teens

ticketAanvragen

Marcel Zimmer met de Amazing Kids & Teens

U kunt nu Marcel Zimmer met de Amazing Kids & Teens boeken voor de kerst in u gemeente. Dit kerstconcert is een feestelijk en interactief concert voor de hele familie. Traditionele kerstliederen en nieuwe kerstliederen worden afgewisseld met sketch, illustraties en een verhaal met een kerstboodschap. Het concert duurt 75 minuten zonder pauze.

The Amazing Kids & Teens zijn in 2012 opgericht en staat onder leiding van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Amazing heeft al aan veel bijzondere concerten meegewerkt. Ze zongen o.a. met het Oegandese kinderkoor Mwangaza en met Marcel & Lydia Zimmer. In 2015 wonnen de Kids de eerste prijs met het korenproject Nederland Zingt Steeds Beter.

Boek dit prachtige concert in uw kerk, download het aanvraagformulier, vul het in en mail het naar info@zingenindekerk.nl