Familiekerstconcert met Marcel en Lydia Zimmer

Kerst 2020

ticketAanvragen

Marcel en Lydia Zimmer

U kunt nu Marcel en Lydia Zimmer boeken voor aankomende kerst in uw gemeente. Dit kerstconcert is een feestelijk en interactief concert voor de hele familie. Traditionele kerstliederen en nieuwe kerstliederen worden afgewisseld met sketch, illustraties en een verhaal met een kerstboodschap. Het concert duurt 75 minuten zonder pauze.

Boek dit prachtige concert in uw kerk, download het aanvraagformulier, vul het in en mail het naar info@zingenindekerk.nl