Een kinder- of volwassenconcert van Elly & Rikkert in uw kerk?

ticketAanvragen

Concerten voor kinderen

'Jezus is de Goede Herder', 'Onze Vader' of 'Ik zag een kuikentje'. Wie kent ze niet? De prachtige kinderliedjes van Elly en Rikkert waarin de bijbelse boodschap pakkend is verwoord. Tijdens de Kids in Actie concerten zullen deze en andere liedjes ten gehore gebracht worden. Ook duif Rainbow (de mascotte van de Kinderclub van Kerk in Actie) is van de partij en zal de kinderen meenemen in haar verhaal over kinderen van over de hele wereld die heeft ontmoet op haar vele reizen. Elly en Rikkert worden bij deze concerten begeleid door Dick Le Mair op percussie en Jan Borger op de toetsen.

Deze concerten zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Concerten voor volwassenen

Veel mensen kennen Elly & Rikkert Zuiderveld van hun kinderliedjes en de concerten die ze voor kinderen spelen. Zo wordt wel eens uit het oog verloren dat zij daarnaast ook al hun leven lang liedjes maken en optreden voor de 'grote mensen'.

Tijdens deze concerten (geschikt vanaf ca. 12 jaar) spelen Elly en Rikkert een keuze uit hun liedjes van de afgelopen 50 jaar. Van hun eerste beginjaren tot nu toe, waaronder hun beste liedjes, zoals die van hun laatste cd's: Rikkerts 'Solo', Elly's 'Circusprinses' en 'In het voorbijgaan'. Van vrolijk en uitbundig tot verstild poëtisch, luisterliedjes met een boodschap en cabareteske intermezzo's: momenten om te overdenken en pittige maatschappijkritiek. Iedereen die zo'n avond meemaakt is na afloop enthousiast, ontroerd of uitgedaagd. Gelukkig ontdekt nu ook de generatie jonge mensen die met hun kinderliedjes is opgegroeid, de inhoud van hun repertoire voor de volwassenen. Zij zingen tekstueel hoogstaande liedjes, maar ook muzikaal valt er een hoop te genieten, mede dank zij twee klasse-muzikanten: Jan Borger op keyboards en accordeon, en Dick Le Mair op percussie-instrumenten.

Wilt u Elly & Rikkert gratis in uw kerk uitnodigen voor een kinder- of volwassenconcert? Klik dan bovenaan deze pagina op 'aanvragen' om het aanvraagformulier te downloaden. Hierop staan de beschikbare data en meer informatie over de randvoorwaarden. Eventuele vragen kunt u stellen via info@zingenindekerk.nl