Kindertheater Knettergek

Welkom aan boord!

ticketAanvragen

Welkom aan boord!

Matthijs Hoornaar van christelijk Kindertheater Knettergek zet samen met Amazing Kids een geweldig theaterproject neer. Met Matthijs als kapitein, zijn vrolijke handpop Heiko en de Kids als matrozen beleven we een avontuur op zee. De voorstelling ‘Land in zicht’ zet al je zintuigen op scherp. Het is een afwisselende en interactieve belevenis waarbij kinderen in de basisschoolleeftijd (en hun ouders) meer dan een uur geboeid worden door zang, dans, theater en goocheltrucs.

Ga mee op avontuur en vergeet je zwemvest niet ;-)