Willemijn de Weerd met de Rode Draad in uw kerk?

ticketAanvragen

Wil je met kinderen nadenken over de rode draad van Gods liefde, dan kun je deze interactieve voorstelling boeken. Tijdens de voorstelling luisteren we naar verschillende verhalen uit de Bijbel, zingen we liederen onder begeleiding van piano en accordeon en bekijken we prachtige illustraties van Marjolein Hund. Met elkaar ontdekken we dat er één draad de hele Bijbel doorgaat: de rode draad van Gods liefde. Er is een speciale editie van deze voorstelling beschikbaar voor Kerst, Pasen, Hemelvaart en/of Pinksteren. Het te vieren feest wordt dan uitgebreider behandeld tijdens de voorstelling.