Kinderkoorconcert met Marcel Zimmer in uw kerk?

mei en juni 2019

ticketAanvragen

Een concert met kinderkoor is een feestelijk en interactief concert gericht op kinderen vanaf 4 jaar. Het zal bestaan uit zo’n 14 liederen, waarvan het koor zo’n 8 liederen meedoet. Bij de meeste van deze liederen zitten bewegingen, gebaren of een andere interactie. Ook is er ruimte voor eventuele solisten uit het koor om tijdens een lied solo te zingen. Het geheel wordt afgewisseld met sketch, illustraties en poppenspel. De begeleiding van de liederen is met backingtracks. Al het materiaal wat nodig is voor het koor om de liederen voor te bereiden zal gratis ter beschikking worden gesteld en via Dropbox toegankelijk worden gemaakt. Indien een groepje kinderen uit uw gemeente een tijdelijk gelegenheidskoor wil vormen, is deze optie ook mogelijk. Zij hoeven dan enkel 7 tot 8 liedjes voor te breiden.

Het concert duurt 60 tot 75 minuten zonder pauze.