Paasconcert van Charis Music in uw kerk?

Pasen 2019

ticketAanvragen

Op intieme en sfeervolle wijze neemt Charis Music, een koor van ongeveer 18 vocalisten en begeleid door een live-band, u aan de hand mee door het lijdensverhaal van Jezus Christus. In een concert van ongeveer 5 kwartier, compleet met professionele licht- en geluidstechniek, staan we al zingend, vertellend en belevend stil bij het Paasverhaal. Bekende liederen en mooie luisterliederen worden afgewisseld met spreekteksten. Met dit ingetogen, sfeervolle concert vol emotie en prachtige liederen, is er geen mooiere manier om samen Pasen te vieren!