Intiem familie paasconcert met Gerald & Nelinda Troost bij u in kerk?

Pasen 2019

ticketAanvragen

Het paasconcert is een intiem en sfeervol concert voor de hele familie. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige, persoonlijke liederen die Gerald, Nelinda en aanvullende musiciten gehore zullen brengen. Een sfeervolle avond, waarbij Gerald en Nelinda je meenemen op weg naar Pasen. Kortom: Een intiem en sfeervol concert met een duidelijke paasboodschap. Het concert duurt ongeveer 120 minuten incl. pauze.