Paasconcert met The Psalm Project in uw kerk?

Pasen 2019

ticketAanvragen

De concerten van The Psalm Project zijn inmiddels een begrip in Nederland. Met een eigentijdse vertaling van de psalmen worden de bezoekers getrakteerd op sfeervol en verrassend concert. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige liederen die de band ten gehore zal brengen. Het geheel wordt afgewisseld met verhalen, luisterliederen en momenten om mee te zingen. Het concert duurt 75 tot 90 minuten zonder pauze.