Reyer met de Hoop in mij Paastour in uw kerk?

Pasen 2019

ticketAanvragen

Nu we het einde naderen van 2018, kijken we langzaam uit naar alles wat er komen gaat in 2019. Met veel enthousiasme kunnen wij aankondigen dat wij in elk geval samen met Reyer op Paas-tour gaan.

Speciaal tijdens de 40 dagen tijd geeft Reyer verschillende concerten in het land, ter voorbereiding op Pasen. De concerten zullen geheel in het thema staan van wat Pasen voor ons betekent, en geven ruimte voor verstilling, overdenking en natuurlijk dankzegging. Ze worden muzikaal omlijst door Reyer en zijn band in intieme akoestische setting.

U kunt vanaf nu uw kerk of gemeente gratis aanmelden voor het hosten van een van de tour-concerten.