Themadienst met Rob Favier in uw kerk

ticketAanvragen

Zingen in de kerk biedt in samenwerking met Rob Favier themadiensten aan voor zon- en feestdagen bij plaatselijke kerken. In overleg met Rob kunt u invulling geven aan deze dienst. Rob verleent zowel de zang als het spreekgedeelte. Rob is tenslotte predikant. U hoeft dus geen eigen spreker te regelen.

Rob Favier is van jongs af aan opgegroeid met muziek. Hij trok op zijn achttiende al door Europa met een fulltime band. Hierna begon hij aan de studie theologie die hij met succes afrondde.

Zoals velen al eerder ontdekt hebben, heeft hij een geheel eigen manier van voorgaan/optreden: een mengeling van prediking en liedjes die zeer herkenbaar zijn en waarbij het humoristische aspect niet zelden een rol speelt. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe inhoud van zijn woorden: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, vanuit het Grote Nieuws van God ontdekken wat we daarmee kunnen in ons dagelijks leven, een plaatsje vinden als gelovig mens in de huidige maatschappij.

Naast het schrijven van zijn eigen repertoire werkt Rob ook in opdracht. Zo heeft hij o.a. geschreven voor verschillende omroepen en heeft hij diverse liederen uit het Engels vertaald. Ook schrijft hij regelmatig voor andere artiesten. Tevens heeft hij enige koorliederen gemaakt. Verder verzorgt hij een maandelijkse column in het Friesch Dagblad en twee overdenkingen per week voor Groot Nieuws Radio. Ook heeft hij al zes keer de Christelijke Oudejaarsconference verzorgd, waarvan een aantal is uitgezonden door tv-zender Family 7. Hiervan zijn ook dvd’s verschenen.

Robs nieuwste album is uitgekomen in 2019: ‘Niet Vanzelfsprekend’. Verder heeft hij nog zes cd’s gemaakt, twee boeken geschreven en er is een songbook met 21 liedjes van zijn hand uitgegeven.