Reni & Elisa in uw kerk voor een themadienst?

ticketAanvragen

Zingen in de kerk biedt in samenwerking met Reni en Elisa deze themadiensten voor zon- en feestdagen aan bij plaatselijke gemeenten. In overleg met Reni en Elisa wordt invulling gegeven aan deze dienst. Reni en Elisa spreken, zingen eigen liederen en begeleiden de gemeente in de samenzang. NB: Bij het samenstellen van de samenzangliederen wordt gebruik gemaakt van de Opwekkingsbundel. De samenstelling is altijd in overleg met Reni en Elisa.