Themadiensten met Gerald Troost

ticketAanvragen

Dat de bekende Veenendaalse gospelartiest Gerald Troost zingt en schrijft dat weten de meeste muziekliefhebbers wel. Maar wat veel mensen niet weten, is dat Gerald ook Theologie studeert en regelmatig spreekbeurten verzorgt in kerken en gemeenten. De reacties zijn overweldigend! Vele mensen worden geraakt door de mix van Bijbelse inspiratie, kwetsbare verhalen en passende liedjes!

Ook in uw gemeente kan Gerald een dienst verzorgen op maat. Naast de spreekbeurt, zelfgeschreven sololiedjes zou Gerald ook een rol kunnen spelen in de samenzang.

Vanaf oktober beginnen we vanuit Zingen in de Kerk met het aanbieden van themadiensten voor kerken en gemeenten. Een compleet concept voor jong en oud. Wanneer u op de hoogte gebracht wilt worden als deze informatie beschikbaar komt, mailt u dan even naar info@zingenindekerk.nl