Uniek paasconcert ‘Fierce Love... Beyond Words’ met Adrian Snell en Carla Jae in uw kerk?

Pasen 2019

ticketAanvragen

Tijdens de komende concerten smelten de stijlen en verhalen rondom de muziek van Adrian en Carla Jae op een bijzondere manier samen, waarmee intieme avonden ontstaan. Des te specialer is het scala aan instrumenten en geluiden die Adrian in de optredens gebruikt vanuit zijn praktijk als muziektherapeut en waarmee hij het publiek betrekt bij het geheel. Het laat u muziek beleven op een manier die woorden overbodig maakt.

Kortom: Een intiem en sfeervol concert met een duidelijke paasboodschap. Het concert duurt ongeveer 90 a 100 minuten excl. pauze.